Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 april 2015 Welkomstpakket nieuwe inwoners Hollands Kroon

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Op 1 maart 2015 zijn er een aantal trainees van start gegaan bij de Gemeente Hollands Kroon. Eén van hun opdrachten is het ontwikkelen van een welkomstpakket voor nieuwe inwoners van de gemeente.

Zij willen de nieuwe inwoners graag een warm welkom geven en ze bekend maken met de gemeente (de organisatie én de omgeving). Naast het verstrekken van praktische informatie, willen zij ze bekend maken met de omgeving waarin zij wonen; een kennismaking met ondernemers, streekproducten, bezienswaardigheden en recreatie binnen de gemeente. Deze kennismaking kan lokale ondernemers de kans geven om zich op de kaart te zetten bij de (nieuwe) inwoners.

Om dit te realiseren willen zij een welkomstbijeenkomst voor de nieuwe inwoners organiseren. Onderdeel van deze avond wordt de uitreiking van een welkomstpakket dat bestaat uit lokale producten en/of (kortings)vouchers voor bezienswaardigheden/recreatie binnen de gemeente. Ons streven is om dit pakket te laten samenstellen door lokale ondernemers en de inhoud van het pakket per bijeenkomst af te wisselen. Zij zijn van mening dat er ontzettend veel lokale ondernemers zijn die de inwoners van hun gemeente iets moois te bieden hebben.

In ruil voor de bijdrage van deze ondernemers krijgen deze de kans om hun naams-/productbekendheid te vergroten. Op de bijeenkomst willen de trainees daarom bovendien de ondernemers een podium bieden om hun onderneming en/of producten onder de aandacht te brengen (door presentaties of informatiekraampjes).

De ideeën:

De trainees zijn erg benieuwd naar de ideeën en meningen van ondernemers en horen graag welke mogelijkheden zij zien.

U kunt contact opnemen met mevrouw Marjon Sueters via 06-12886705 of

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl