Algemeen: 28 mei 2015 Opening DigiBron gemeente Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Donderdagmorgen 21 mei 2015 werd in de grote hal van zorgcentrum "de Bron" het nieuwe internetcafé geopend. Omdat iedereen uit Schagen hier terecht kan met vragen over de PC, de laptop, een tablet of een smartphone is gekozen voor een nieuwe naam die de lading wat beter dekt : DigiBron.

De Gemeente Schagen wil graag zoveel als mogelijk is digitaal met haar inwoners communiceren. Daar kunt u nu op twee plekken hulp bij krijgen, elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur bij de DigiBar in Markt 18 en vanaf vandaag dus ook elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur bij DigiBron in zorgcentrum "de Bron".

U bent met al uw vragen of problemen met uw digitale apparatuur van harte welkom op Markt 18 en in "de Bron". Deskundige vrijwilligers vertellen u graag alles wat u wilt weten. Zij helpen u graag op (de digitale) weg. Bovendien staat de koffie altijd klaar, is het erg gezellig en gemoedelijk. En het mooie is, deze digitale hulp kost u helemaal niets!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl