Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 05 juni 2015 Gemeente Hollands Kroon: Jaarrekening 2014 sluit met positief saldo

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon heeft het financiële jaar 2014 afgesloten met een positief saldo. Op 28 mei 2015 stelde de gemeenteraad de Jaarrekening 2014 vast.

Wethouder Theo Meskers: "De langdurige crisis maakt sober beleid en bezuinigingen noodzakelijk. Een groot deel van die bezuinigingen is behaald op onze eigen organisatie. De personeelskosten zijn in 2014 verder teruggebracht met Ä 450.000. Ondanks deze bezuinigingen hebben we de kwaliteit van onze dienstverlening op peil gehouden of zelfs verder verbeterd."

Lees in ons eMagazine hoe de gemeente afgelopen jaar omging met uitgaven en bezuinigingen. Ook vertellen inwoners hierin over hun ervaringen met het beleid van de gemeente in 2014.

Nieuwsgierig? Ga naar ons eMagazine http://hollandskroon.instantmagazine.com/Begroting/jaarrekening-2014/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl