Algemeen: 10 juni 2015 Informatiebijeenkomst mededelingsnotitie milieueffectrapportage voor de onderzoeksreactor PALLAS op 11 juni 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op 11 juni 2015 organiseert de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) een informatiebijeenkomst over de mededelingsnotitie milieueffectrapportage (m.e.r.) voor de onderzoeksreactor PALLAS.

Vanaf 4 juni 2015 tot en met 15 juli 2015 ligt de mededelingsnotitie m.e.r. voor de nieuwe onderzoeksreactor PALLAS ter inzage. Tijdens deze periode kan iedereen zienswijzen over de mededelingsnotitie indienen. De bijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel van de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de procedure en de inhoud van de mededelingsnotitie. Ook kunt u hierover dan vragen stellen. In het tweede deel kan iedereen mondeling zijn of haar reactie geven op de inhoud van de mededelingsnotitie en aan de aanwezige vertegenwoordigers van de overheid en PALLAS nadere vragen stellen.

De bijeenkomst wordt gehouden op 11 juni 2015 van 19.00 uur tot 21.00 uur in de: 'Multifunctionele Ruimte (MFR)' Sportpark 'De Pettemer Kluft', Sportweg 5 in Petten.

Voor meer informatie: www.anvs.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl