Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 juni 2015 Nieuw uniform en opvallende fietsen voor handhavers van de gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De handhavers openbare ruimte van de gemeente Den Helder gaan vanaf nu gekleed in het gloednieuwe landelijke uniform en verplaatsen zich op een opvallende fiets. Burgemeester Koen Schuiling: "Inwoners vinden leefbaarheid en veiligheid in de directe woonomgeving erg belangrijk. Men wil dat de gemeente optreedt bij rotzooi op straat, hondenpoep, fout parkeren en overlast-gevende jeugd. De gemeente zet voor de aanpak van dit soort leefbaarheidsproblematiek en overlast handhavers in. Zij werken schouder aan schouder met de politie aan een schonere en veiligere omgeving. En dat mag gezien worden".

Handhavers nieuw uniform - Den Helder
(c) foto: www.denhelder.nl

Niet meer weg te denken

De handhaver openbare ruimte is niet meer weg te denken uit het Helderse straatbeeld. Hij of zij is vaak degene die het eerst mensen aanspreekt en wordt aangesproken op het handhaven van een veilige en schone stad. Een handhaver vormt niet alleen de ogen en de oren in de wijk, maar kan waar nodig (strafrechtelijk) handhaven. Voor de burger is de handhaver, door de nieuwe outfit, nu duidelijker als opsporingsambtenaar herkenbaar.

De handhavers verplaatsen zich al te voet, per auto of scooter. Sinds kort komt u ze vaker op de fiets tegen. Op de nieuwe fietsen, type mountainbike, zullen zij voortaan door de wijk fietsen om te zorgen dat Den Helder schoon, heel en veilig blijft.

Contact

Wilt u contact met een handhaver openbare ruimte om een melding te doen? Dat kan natuurlijk door hem of haar persoonlijk aan te spreken, maar u kunt uw melddingen ook doorgeven via telefoonnummer 140223 of via een e-mail aan

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl