Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 juni 2015 Compacte APV gemeente Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanaf deze maand werkt de gemeente Hollands Kroon met een compacte Apv. Dit doen wij omdat we geloven dat mensen aanspreken op gedrag beter werkt dan aanspreken op regels.

voor de een voor de ander

Maar bij meer vrijheid en verantwoordelijkheid hoort ook bewustwording van je eigen gedrag en de invloed op de mensen om je heen. Verplaats je in een ander en maak ergernissen bespreekbaar. Samen komen we er beter uit. Wil je meedenken en meepraten over dit onderwerp? Neem dan een kijkje op de website www.voordeeenvoordeander.nl . Op deze site vindt u ook de compacte APV als pdf bestand.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl