Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 06 juli 2015 Nieuwe voorzitter Dagelijks Bestuur GGD Hollands Noorden

Op 2 juli 2015 benoemde het Dagelijks Bestuur van GGD Hollands Noorden Elly Deutekom- Muntjewerff tot haar nieuwe voorzitter. Zij vervangt hiermee de vorige voorzitter, dhr. De Baat.

Het dagelijks bestuur voert de besluiten van het algemeen bestuur uit en bereidt besluiten voor die in het algemeen bestuur moeten worden genomen.

Elly Deutekom is wethouder in de gemeente Opmeer en maakt al geruime tijd deel uit van het dagelijks bestuur van de GGD. (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl