Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 juli 2015 Schagen: Overeenkomst dierenopvangcentrum en dierenambulance

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Gemeente Schagen sluit een overeenkomst met stichting DierenOpvangCentrum en Dierenambulance Schagen e.o. In de overeenkomst staat beschreven welke diensten zij doen voor de gemeente.

De stichting DierenOpvangCentrum en dierenambulance Schagen e.o. bieden binnen onze gemeentegrens de mogelijkheid aan voor de opvang van gezelschapsdieren. Zij zorgen voor hulpbehoevende en gevonden dieren. Dit volgens de Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren en volgens het Burgerlijk Wetboek. Ook dode dieren, aangetroffen in openbare ruimte en dieren die betrokken zijn bij huisuitzettingen, zijn hun zorg. Dit werk voeren ze al heel lang uit, maar een ondertekende overeenkomst heeft dat nu bevestigd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl