Algemeen: 23 juli 2015 Hollands Kroon: Klussen en activiteiten gezocht voor HK Doet 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij organiseren op donderdag 3 september 2015 voor het tweede jaar 'HK Doet'. Op deze dag zetten de medewerkers van Hollands Kroon even alles opzij om zich in te zetten voor lokale goede doelen in de gemeente. Dat doen we, met diverse acties door de hele gemeente, bij lokale instellingen, verenigingen of stichtingen die (voor een groot deel) afhankelijk zijn van vrijwilligers.

Wij zoeken klussen en activiteiten

Om te bepalen welke klussen of activiteiten we gaan doen hebben we uw hulp nodig. Hebt u ideeën over wie onze hulp het meest nodig heeft en/of verdient? Meld deze klus of activiteit dan aan bij ons.

Voorbeelden van het afgelopen jaar zijn: de tuin opknappen, de kantine schilderen en de administratie op orde brengen, maar ook workshops geven of wandelen met cliënten.

Voorwaarden en aanmelden

Wij leveren man/vrouwkracht. U (vereniging, instelling, stichting) zorgt voor materiaal (bijvoorbeeld verf) en gereedschap. Is er tekort gereedschap? Meld dit dan bij de aanmelding. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Uw aanmelding van de klus of activiteit met alle bijbehorende informatie mailt u naar

HK-Doet

In navolging op de landelijke actie NL-Doet organiseert Hollands Kroon een middag waarop medewerkers letterlijk de handen uit de mouwen steken voor de lokale samenleving. Dat doen we, met diverse acties door de hele gemeente, bij lokale instellingen, verenigingen of stichtingen die (voor een groot deel) afhankelijk zijn van vrijwilligers.

Aanmelding klus of activiteit:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl