Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 29 juli 2015 Zomerstorm kost Den Helder heel wat bomen

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De zomerstorm van afgelopen zaterdag heeft ook in onze gemeente een flink aantal bomen geveld. In alle wijken zijn bomen neergegaan. Dat er zoveel bomen zijn gesneuveld heeft alles te maken met het feit dat ze in deze periode vol in blad staan.

Medewerkers van gemeente, brandweer en politie gingen al tijdens de storm op pad om wegen vrij te maken en andere gevaarlijke situaties aan te pakken.

Verschillende teams van deze organisaties waren de hele zaterdagmiddag tot laat in de avond en zondag aan de slag om onze gemeente weer veilig begaanbaar te maken. Vandaag beginnen gemeentelijke medewerkers met het opruimen van de omgewaaide bomen en afgebroken takken.

Ook inwoners hebben hun steentje bijgedragen aan het opruimen van takken in de openbare ruimte en zo gevaarlijke situaties voorkomen. Als inwoners nog gevaarlijke situaties of takbreuken zien waar de gemeente/brandweer nog niet is langs geweest, vragen wij dit te melden aan het Klantcontactcentrum van de gemeente via telefoonnummer 14 0223.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl