Algemeen: 08 september 2015 Bijeenkomst mantelzorg Hollands Kroon donderdag 17 september 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Stel: u zorgt langdurig voor een familielid of vriend en dat kost u meer dan acht uur per week. Dan bent u mantelzorger! Wij zorgen voor u als mantelzorger een bijeenkomst.

Inwoners helpen elkaar een handje

De gemeenten Hollands kroon en Schagen organiseren deze bijeenkomt. Waarom? Een van de speerpunten van Hollands Kroon en Schagen is het uitgaan van de eigen kracht van onze inwoners. Het is in onze gemeenten heel gewoon dat inwoners elkaar een handje helpen. Mantelzorgers gaan hierbij nog een stapje verder. Zij zorgen langdurig voor bijvoorbeeld, vader, moeder, partner, kind of vriend.

Ongeveer één op de vier mensen in Nederland verleent mantelzorg. Als gemeente willen we op een andere manier omgaan met de mantelzorgers. Hoe, dat willen we graag samen met een aantal mantelzorgers gaan verkennen. Het doel is om aan het eind van de avond een aantal concreet uitgewerkte ideeën te hebben waar de gemeente mee verder kan. Als tegenprestatie verzorgen wij een broodmaaltijd en een inspirerende avond.

Aanmelden kan via een email naar .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl