Algemeen: 13 oktober 2015 Noord-Holland hijst regenboogvlag

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Johan Remkes, commissaris van de Koning, hees op zondag 11 oktober 2015 bij het provinciehuis de regenboogvlag ter ere van de internationale Coming Out Day op zondag 11 oktober 2015. Remkes: "De provincie vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Deze vlag wappert hier fier om te laten zien dat wij vinden dat iedereen zich vrij moet kunnen uiten, ongeacht geaardheid."

Op verschillende provinciale locaties - van kantoorpanden tot brugwachtershuisjes - hesen medewerkers van de provincie de regenboogvlag. Om daarmee aandacht te vragen voor de acceptatie van homoseksualiteit.

Niet voor iedereen is het even makkelijk om 'uit de kast te komen' ofwel een coming out te hebben. Op de jaarlijkse internationale Coming Out Day worden door het hele land activiteiten georganiseerd om de acceptatie van homoseksualiteit te bevorderen. Om deze boodschap kracht bij te zetten worden op veel plaatsen in het land regenboogvlaggen gehesen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl