Algemeen: 15 oktober 2015 Veteranendag in Hollands Kroon op zaterdag 31 oktober 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon waardeert zijn lokale veteranen en organiseert daarom een lokale Veteranendag op zaterdag 31 oktober 2015.

De bijeenkomst vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. Alle bij het Nationaal Veteraneninstituut geregistreerde veteranen, die woonachtig zijn in Hollands Kroon, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De lokale Veteranendag is vooral bedoeld voor ontmoeting, informeel contact en gezelligheid.

Landelijke Veteranendag

Op zaterdag 27 juni 2015 is in Den Haag de Nederlandse Veteranendag gevierd. De Veteranendag is een eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet tijdens oorlogssituaties en vredesmissies. De gemeentelijke veteranendag wordt dit jaar gehouden in een andere periode om alle veteranen de gelegenheid te geven aanwezig te zijn.

Vragen?

Vragen over de Veteranendag in Hollands Kroon kunt u stellen via het contactformulier op www.hollandskroon.nl U kunt ook bellen met tel. 088-321 5000 en vragen naar Sandy Bakkum Pastoor.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl