Algemeen: 15 oktober 2015 Veteranendag in Hollands Kroon op zaterdag 31 oktober 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon waardeert zijn lokale veteranen en organiseert daarom een lokale Veteranendag op zaterdag 31 oktober 2015.

De bijeenkomst vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. Alle bij het Nationaal Veteraneninstituut geregistreerde veteranen, die woonachtig zijn in Hollands Kroon, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De lokale Veteranendag is vooral bedoeld voor ontmoeting, informeel contact en gezelligheid.

Landelijke Veteranendag

Op zaterdag 27 juni 2015 is in Den Haag de Nederlandse Veteranendag gevierd. De Veteranendag is een eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet tijdens oorlogssituaties en vredesmissies. De gemeentelijke veteranendag wordt dit jaar gehouden in een andere periode om alle veteranen de gelegenheid te geven aanwezig te zijn.

Vragen?

Vragen over de Veteranendag in Hollands Kroon kunt u stellen via het contactformulier op www.hollandskroon.nl U kunt ook bellen met tel. 088-321 5000 en vragen naar Sandy Bakkum Pastoor.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl