Algemeen: 15 oktober 2015 Welkomstavond voor nieuwe inwoners Hollands Kroon op 27 oktober 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 27 oktober 2015 organiseren wij voor de eerste keer een welkomstavond voor nieuwe inwoners. Inwoners die vanaf juni 2015 in Hollands Kroon zijn komen wonen ontvangen een welkomstpakket met daarin een uitnodiging voor deze avond.

De welkomstavond wordt georganiseerd om nieuwe inwoners kennis te laten maken de gemeente, lokale bedrijven, instellingen en verenigingen.

Welkomstpakket

Het welkomstpakket - bestaande uit een informatiewaaier, uitnodiging voor de welkomstavond en een kleine verrassing - ligt binnenkort bij nieuwe inwoners op de mat. De welkomstavond wordt georganiseerd om inwoners op deze avond kennis te laten maken met de werkwijze van de gemeentelijke organisatie en mooie producten van lokale bedrijven uit Hollands Kroon.

Programma welkomstavond

Burgemeester Nawijn opent de avond en heet de nieuwe inwoners persoonlijk welkom. Een aantal lokale ondernemers zullen vertellen over hun bedrijf en de typische producten uit de regio. Daarnaast is er gelegenheid om verschillende informatiekraampjes te bezoeken. Op de informatiemarkt zijn onder andere onderwijsinstellingen en verschillende gemeentelijke teams vertegenwoordigd. Bij de kraampjes kunnen inwoners informatie inwinnen, vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Locatie

De eerste welkomstavond vindt plaats in De Ontmoeting in Anna Paulowna. Als deze avond een succes is, wordt er iedere vier maanden een nieuwe avond georganiseerd. Deze avond vindt dan elke keer op een andere locatie in Hollands Kroon plaats.

Interesse als bedrijf?

Wilt u op een volgende welkomstavond aanwezig zijn om uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen of heeft u een mooie locatie waar de volgende welkomstavond eventueel kan plaatsvinden? Mail naar welkom@hollandskroon.nl en wij nemen contact met u op.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl