Algemeen: 22 oktober 2015 Dementieconferentie Den Helder op 16 november 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Dementie: het kan ons allemaal overkomen. De laatste tijd zijn er veel veranderingen voor kwetsbare mensen in de samenleving die ondersteuning en/of zorg nodig hebben. Dit geldt ook voor het groeiende aantal mensen met dementie en hun naasten.

De gemeente Den Helder werkt aan een samenleving waarin mensen ontspannen met elkaar omgaan en waarin volop plaats is voor iedereen. Ook mensen met dementie moeten deel kunnen blijven uitmaken van de samenleving. Dat kan alleen met behulp van de omgeving. Iedereen kan daaraan bijdragen.

Om kennis en begrip over dementie te vergroten heeft de gemeente samen met betrokken organisaties een conferentie over dit onderwerp georganiseerd. Ook het doorbreken van het taboe en versterking van het signalerend en ondersteunend vermogen van de Helderse samenleving zijn deze middag onderwerp van gesprek. U bent van harte welkom op deze ‘Dementieconferentie Den Helder’ op maandag 16 november, van 13.30 tot 17.30 uur in schouwburg De Kampanje in Den Helder.

Inschrijven

Bent u iemand die deel uitmaakt van de omgeving van mensen met dementie en hun mantelzorgers? Wellicht is de conferentie dan iets voor u. Vanaf 2 november 2015 kunt u zich inschrijven voor de conferentie en opgeven voor workshops via www.denhelder.nl/dementie. Daar vindt u ook meer informatie over de conferentie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl