Algemeen: 10 november 2015 Dementieconferentie Den Helder op 16 november 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op maandag 16 november 2015 vindt in theater de Kampanje een Dementieconferentie plaats. Een stap naar een dementievriendelijk Den Helder. Een gemeente waarin mensen ontspannen met elkaar omgaan en er ruimte is voor mensen die anders zijn, waarin dementie geen taboe is, er geen sprake is van isolatie, onbegrip of uitsluiting.

Als het onderwerp u aanspreekt en u zich betrokken voelt bij mensen met dementie en hun naasten, kunt u zich nu inschrijven voor de conferentie en voor twee inspirerende werkgroepen. Voor het volledige programma, de werkgroepen en het inschrijven gaat u naar www.denhelder.nl/dementie .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl