Algemeen: 10 november 2015 Noord-Holland: Johan Remkes stelt zich beschikbaar voor tweede termijn

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Johan Remkes heeft desgevraagd de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) laten weten zich beschikbaar te stellen voor een tweede termijn als commissaris van de Koning.

Hij heeft Provinciale Staten van Noord-Holland hierover geïnformeerd. Het is nu aan Provinciale Staten om de herbenoemingsprocedure te starten, waarna Provinciale Staten een advies sturen naar de minister van BZK, die bij positief advies de commissaris van de Koning voordraagt voor herbenoeming bij de Koning.

"Graag zet ik mij de komende periode in voor de mooie en sterke provincie Noord-Holland en haar inwoners", aldus Johan Remkes.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl