Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 november 2015 Identiteit van Schagens kustplaatsen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Groote Keeten en Callantsoog, Sint Maartenszee en Petten. De kustdorpen van Schagen liggen in een uniek gebied, met een eigen identiteit. De ondernemers uit deze kustdorpen, maar ook ondernemers uit andere delen van Schagen, kunnen samen die identiteit versterken.

Hoe zij dat kunnen doen, is onderzocht volgens de Identity Matching-methode. Uit het onderzoek blijkt dat als de kustplaatsen samenwerken in marketing en communicatie, de identiteit en kracht van de regio veel zichtbaarder wordt voor toeristen.

In het bestand hieronder staat de presentatie van de Identitymatch, die op maandagavond 26 oktober 2015 plaatsvond in de Jonge Prins in ít Zand. In woord en beeld vertelde Paulus Emden Huitema van Identity Matching Academy hoe de identiteit versterkt kan worden. Hiervoor moeten de ondernemers wel samenwerken en eensgezind zijn. De aanwezigen hebben met hem en met wethouder Andre Groot van gedachten gewisseld en werkgroepen worden nu (eind 2015-begin 2016) gevormd.

Om alle kustplaatsen veilig, leefbaar en economisch vitaal te houden, werkt de Provincie Noord-Holland sinds 2012 samen met de Noord-Hollandse kustgemeentes aan de aantrekkelijkheid én diversiteit van het aanbod langs haar kust. Wat betreft gedeputeerde Geldhof betekent dit in Noord-Holland: zowel ruimte bieden aan rust en natuur als aan intensieve drukte en vertier.

Te downloaden via www.schagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl