Algemeen: 11 november 2015 Schrijfmarathon Amnesty op donderdag 10 december 2015 (Den Helder, Schagen, Texel)

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Donderdag 10 december 2015 kunt u bij KopGroep Bibliotheken brieven schrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Dat doen honderdduizenden wereldwijd op 10 december, de Dag van de Mensenrechten. Met succes. Gevangenen komen vrij. Mensen voelen zich gesteund.

Doe dit jaar ook mee. Dat kan in de centrale bibliotheek van Den Helder en in het Leescafé in Schagen van 10.00 tot 17.00 uur en in de bibliotheek op Texel van 13.30 tot 17.00 uur.

De woorden van Moses Akatugba uit Nigeria tonen hoe belangrijk dat is: "Toen ik hoorde wat er allemaal voor mij is gedaan door Amnesty International, was ik de gelukkigste man op aarde."

Brieven schrijven werkt

Brieven schrijven is een actiemiddel dat werkt. Als regeringsleiders weten dat de ogen van de wereld op hen gericht zijn, zullen zij schendingen van mensenrechten eerder bestrijden. Hoe meer mensen aan de Schrijfmarathon meedoen, hoe groter de vuist tegen onrecht. Dat is de macht van het getal. In 2014 schreven honderdduizenden mensen wereldwijd brieven.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl