Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 november 2015 Informatiebijeenkomsten voor leden Breedband Hollands Kroon 18, 23 en 25 november 2015

breedband hollands kroonBron: coŲperatie Breedband Hollands Kroon - Op 16, 18, 23 en 25 november 2015 worden er speciale ledenavonden gehouden. Tijdens deze avonden worden de leden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van het project Breedband Hollands Kroon. Heeft u zich ingeschreven en bent u ook benieuwd naar de planning, de providers en de hoogte van de buitengebiedtoeslag? U bent van harte welkom op één van deze avonden.

Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Tijdens de avonden zal niet alleen worden stil gestaan bij de ontwikkelingen rondom de aanleg van glasvezel, maar wordt ook ingegaan op nieuwe ontwikkelingen. Zoals mogelijkheden tot straalverbindingen en de vdsl+/4G ontwikkelingen van KPN.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl