Algemeen: 17 november 2015 Onderzoek naar het gemeentelijke beleid Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Ook in 2016 doet de rekenkamer Schagen weer een onderzoek naar de doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid van het gemeentelijke beleid. Net als dit jaar hopen wij ook voor 2016 weer gebruik te kunnen maken van suggesties van inwoners van onze gemeente.

Alle ontvangen suggesties worden opgenomen in een lijst van mogelijke onderzoeken. Op basis van die lijst en enkele criteria stelt de rekenkamer het onderzoeksplan vast.

Indien u een onderwerp hebt waarvan u denkt dat het goed zou zijn indien de rekenkamer daar een onderzoek naar zou doen, dan hoort de rekenkamer dat graag van u. U kunt in dat geval een korte omschrijving van het onderwerp en de reden waarom u denkt dat een onderzoek goed zou zijn sturen naar of per post naar rekenkamer gemeente Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen.

Hetzelfde adres kunt u gebruiken indien u vragen hebt of in contact wilt komen met de rekenkamer.

Belangrijk hierbij is dat het onderwerp uw persoonlijke belang overstijgt. Met andere woorden; er dienen belangen en geld van veel inwoners bij het onderwerp betrokken te zijn. Uw suggestie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Graag ontvangt de rekenkamer uw suggestie uiterlijk 30 november 2015.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl