Algemeen: 25 november 2015 Hollands Kroon: Wilt u dit jaar nog trouwen? Doe dan mee met de gedichtenwedstrijd en trouw gratis met uw geliefde op 29 december 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wilt u het jaar 2015 speciaal afsluiten? Doe dan mee met de gedichtenwedstrijd en trouw gratis met uw geliefde op 29 december 2015. Gratis trouwen in Hollands Kroon is zeer geliefd. Stellen die gratis willen trouwen, krijgen al een aantal maanden te horen dat er in 2015 geen plek meer is. Daarom willen wij vijf stellen uit Hollands Kroon de gelegenheid bieden om dit jaar nog gratis te trouwen of een partnerschapsregistratie aan te gaan.

Woont u allebei in Hollands Kroon en wilt u graag nog dit jaar trouwen?

Schrijf dan een mooi gedicht,
Waarin u toelicht,
Waarom u in het huwelijk wilt treden,
Met wellicht een kijkje naar het heden en verleden.

Hoe lever ik een gedicht in?

Mail het gedicht voor 1 december 2015 naar . De vijf stellen met het mooiste, grappigste of meest bijzondere gedicht krijgen op 5 december 2015 telefonisch bericht van ons. Zij mogen elkaar op dinsdag 29 december 2015 om 9.00 uur het ja-woord geven. Dit ja-woord geven de vijf koppels op hetzelfde moment.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl