Algemeen: 30 november 2015 Provincie Noord-Holland scant bodemdossiers

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben de intentie uitgesproken om meer provinciale gegevens als Open Data aan te bieden. Eerste stap is het digitaliseren van informatie die op dit moment op papier beschikbaar is. In november 2015 wordt begonnen met het digitaliseren van de Bodemdossiers van de provincie.

In de scanperiode (tussen begin november 2015 en eind januari) is het lastiger een dossier in te zien. Als het dossierstuk bij het scanbedrijf is, kan het tot maximaal tien werkdagen duren voordat een dossier is in te zien.

Tijdens de scanperiode kan via e-mail informatie worden opgevraagd over de beschikbaarheid van de dossiers en een eventuele spoedprocedure.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl