Algemeen: 02 december 2015 Schietbeproevingen 7 tot en met 9 december 2015 vanaf Breezanddijk

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Van 7 tot en met 9 december 2015 gaat Defensie Munitiebedrijf, Kennis Centrum Wapensystemen & Munitie, beproevingen uitvoeren op de locatie Breezanddijk Zuiderhaven (gemeente Súdwest Fryslân) in het IJsselmeer.

De overlast die zouden kunnen voorkomen is geluidsoverlast tijdens de schietmomenten van de wapens. De werkzaamheden vinden plaats tussen 08.00 uur en 16.00 uur. Langs de kust van het IJsselmeer worden er diverse militaire voertuigen met personeel opgesteld om de projectielen in te meten. Door weersomstandigheden kan het programma wijzigen.De oefenende eenheid maakt in principe alleen gebruik van openbare wegen, paden en terreinen. Er wordt alles aan gedaan om overlast en hinder aan derden te voorkomen.

Schaderegeling:

Indien, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, schade door de oefening ontstaan is, kunt u dit onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens zoals: Eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Ministerie van Defensie, CDC/JDV/Sectie Claims
Postbus 9004
3509 AA Utrecht
Telefoon 030 Ė 2180420

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl