Algemeen: 02 december 2015 Schietbeproevingen 7 tot en met 9 december 2015 vanaf Breezanddijk

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Van 7 tot en met 9 december 2015 gaat Defensie Munitiebedrijf, Kennis Centrum Wapensystemen & Munitie, beproevingen uitvoeren op de locatie Breezanddijk Zuiderhaven (gemeente Súdwest Fryslân) in het IJsselmeer.

De overlast die zouden kunnen voorkomen is geluidsoverlast tijdens de schietmomenten van de wapens. De werkzaamheden vinden plaats tussen 08.00 uur en 16.00 uur. Langs de kust van het IJsselmeer worden er diverse militaire voertuigen met personeel opgesteld om de projectielen in te meten. Door weersomstandigheden kan het programma wijzigen.De oefenende eenheid maakt in principe alleen gebruik van openbare wegen, paden en terreinen. Er wordt alles aan gedaan om overlast en hinder aan derden te voorkomen.

Schaderegeling:

Indien, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, schade door de oefening ontstaan is, kunt u dit onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens zoals: Eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Ministerie van Defensie, CDC/JDV/Sectie Claims
Postbus 9004
3509 AA Utrecht
Telefoon 030 Ė 2180420

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl