Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 08 december 2015 Kust op Kracht: Allerlaatste en afsluitende nieuwsbrief

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft - achter de schermen - het stokje overgedragen aan Rijkswaterstaat. Het project is af, de onderhoudsperiode van 20 jaar is begonnen. Wij zijn apetrots op het resultaat en zijn ook blij dat we zoveel positieve reacties hebben gekregen tijdens de Kust op Kracht dag op 11 oktober 2015. De afsluitende nieuwsbrief wordt vanaf woensdag 25 november 2015 in de omgeving en bij Zand tegen Zee verspreid. Wilt u de nieuwsbrief liever online lezen dan kan dat op www.kustopkracht.nl.

kok nieuwsbrief najaar 2015 000001

Collega's die hard aan dit prachtige project hebben gewerkt, werken vanaf 1 december 2015 aan andere projecten. Daarom wordt vanaf nu deze website en het bijbehorende Twitter account niet meer actief gevolgd. U kunt niet meer reageren op dit artikel en oude nieuwsitems. Wel blijft de site nog een tijd in de lucht. Indien er nieuwsberichten zijn, zullen we die nog een tijdje plaatsen op deze site en op de sites van alle partners.

Website: www.kustopkracht.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl