Algemeen: 08 december 2015 Terugblik eindbijeenkomst Proef zoetwaterberging

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op woensdagmiddag 2 december 2015 vond de eindbijeenkomst van het project plaats op Texel. De bijeenkomst begon met een plenair gedeelte waarin Gedeputeerde Water Cees Loggen de aanwezigen toesprak. Jouke Velstra van Acacia Water presenteerde in een korte presentatie de belangrijkste conclusies uit het onderzoek.

Teler Hans Smit op wiens perceel het onderzoek heeft plaatsgevonden, sprak het publiek toe en vertelde over zijn ervaringen gedurende de onderzoeksperiode. Ook legde Hans uit hoe hij zelf doorgaat met het zelfvoorzienende systeem. Nadat iedereen vragen kon stellen aan Hans en het projectteam, vond een kennismarkt plaats. Ook werd een rondleiding verzorgd over het proefperceel en bij het zoetwaterbassin. Het was een geslaagde bijeenkomst die het project mooi afsluit.

Gedeputeerde Loggen bedankt telers Hans Smit en Jan-Willem Apeldoorn voor hun inzet tijdens het project en het beschikbaar stellen van hun landbouwgrond voor de proef.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl