Algemeen: 16 december 2015 Den Helder: De rekenkamercommissie zoekt onderwerpen voor onderzoek

De rekenkamercommissie ondersteunt de gemeenteraad bij zijn controlerende taak, maar is wel volledig onafhankelijk. De commissie wil u graag betrekken bij haar werkzaamheden. Om die reden plaatst de commissie ieder jaar een oproep aan alle inwoners en organisaties van de gemeente Den Helder met het verzoek onderwerpen aan te dragen.

Heeft u als inwoner van Den Helder een onderwerp waarvan u denkt: "daar zou de rekenkamercommissie een onderzoek naar moeten instellen?". Breng dan de rekenkamercommissie op de hoogte van uw suggestie met een korte omschrijving van het onderwerp en vertel kort waarom u denkt dat een onderzoek op zijn plaats is.

Suggestie insturen

U kunt op verschillende manieren uw suggestie gemotiveerd kenbaar maken:

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer M. Versteeg, secretaris rekenkamercommissie, via telefoonnummer 14 0223.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl