Algemeen: 18 december 2015 Hardere aanpak wanbetalers in Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college heeft besloten om de wanbetalers harder aan te pakken en over te gaan tot vergaande invorderingsmaatregelen zoals inbeslagname van goederen en verkoop van (on)roerende zaken. De gemeente wil het signaal afgegeven dat niet betalen, niet loont.

In Hollands Kroon zijn inwoners die structureel niet betalen. Omdat er ieder jaar een nieuwe aanslag gemeentelijke belastingen wordt opgelegd loopt de schuld op. De deurwaarder heeft nu opdracht gekregen om bij structurele wanbetalers daadwerkelijk door te pakken met de invordering van de belastingschuld.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl