Algemeen: 24 december 2015 Documentaire kustversterking bij Petten op RTV-NH

HHNK logoBron: HHNK - In korte tijd is een enorm zandpakket voor de oude Hondsbossche Zeewering neergelegd. Dit enorme project is vanaf het begin gevolgd door cameramensen . In de Kerstvakantie is hun werk te zien op tv.

Aan de kust tussen Petten en Camperduin is het afgelopen jaar een gloednieuw stuk Noord-Holland aangelegd: de 'Hondbossche Duinen'.

De laatste zwakke schakel van de Noordzeekust, is versterkt met 35 miljoen kuub zand om de 'Kust op kracht' - www.kustopkracht.nl - te brengen. Deze transformatie is in opdracht van het Kust op Kracht-project op film vastgelegd door EMS (makers van 'De Nieuwe Wildernis' en 'Holland, natuur in de delta'). In de 25 minuten durende publieksfilm komen ook de betrokken personen aan het woord.

De documentaire is op RTV-NH te zien op:

26-12-2015 om 17.10 uur
01-01-2016 om 17.10 uur
02-01-2016 om 21.00 uur

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl