Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 28 december 2015 Schagen: Kerstbomen versnipperen op 6 januari 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op woensdag 6 januari 2016 zamelen wij weer de kerstbomen in. Wij nodigen de jeugd van gemeente Schagen uit ons hierbij te helpen. Er valt zelfs wat te verdienen. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvang je € 0,30! Van de kerstbomen worden houtsnippers gemaakt die wij gebruiken voor looppaden.

Inzamellocaties

Op onderstaande locaties en tijden verzamelen wij op woensdag 6 januari 2016 de kerstbomen in. Als je meer dan 50 kerstbomen hebt staan bel ons via telefoonnummer (0224) 210 305 dan maken wij een afspraak om de kerstbomen te komen halen.

Niet in de groene rolcontainer

Omdat het stamhout van de kerstboom niet tot nauwelijks verteert vragen wij om de kerstboom niet in de groene container te doen. Geef de kerstboom daarom ook aan de jeugd mee of breng hem langs bij de milieustraat van de HVC aan de Zijperweg 12b te Schagen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl