Algemeen: 04 januari 2016 Gratis fitheidstest in Cultuurschuur Wieringerwerf op vrijdag 15 januari 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Velen beginnen met goede voornemens aan het nieuwe jaar. Eén van die goede voornemens is vaak meer bewegen. Voor 60-plussers in de voormalige gemeente Wieringermeer organiseert Sportservice Schagen op vrijdag 15 januari 2016 een gratis fitheidstest.

In de Cultuurschuur in Wieringerwerf kan iedereen meedoen en kijken hoe het met zijn of haar fitheid is gesteld en kan men een persoonlijk (beweeg)advies krijgen.

Door deel te nemen aan deze gratis fitheidstest kunt u opmaken hoe het gesteld is met uw fitheid. Zo wordt de BMI berekend aan de hand van uw lengte en gewicht en wordt er een bloeddrukmeting gedaan, ook wordt onder andere het reactievermogen, de knijpkracht, de balans, de lenigheid, de armkracht, de beenkracht, de hand/oogcoördinatie en het uithoudingsvermogen getest. Daarnaast zijn er twee adviseurs aanwezig die u na de fitheidstest kunnen voorzien van een persoonlijk (beweeg)advies.

Dus aarzel niet, kom langs en doe mee! De fitheidstest is vrijdag 15 januari 2016 van 10.00 tot 16.00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1, te Wieringerwerf. Vooraf aanmelden is niet nodig. Starten met de fitheidstest kan tot uiterlijk 15.30 uur. U hoeft niet in sportkleding te komen. Zolang u zich maar prettig voelt in wat u aan heeft en er makkelijk in kunt bewegen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, medewerker breedtesport Bart Ploeger, telefoon: (0224) 21 47 74 of e-mail:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl