Algemeen: 07 januari 2016 Hollands Kroon: Inloopochtenden vrijwillig onafhankelijk adviseur in januari 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De vrijwillige adviseurs verwelkomen u graag tijdens de inloopochtenden bij de diverse servicepunten van Wonen Plus Welzijn in Hollands Kroon. Stel gerust uw vragen waar u wellicht al een tijd mee rondloopt.

Data inloopochtenden

Voor ouderen met vragen

Tijdens deze ochtend is een opgeleide vrijwillig onafhankelijk adviseur (VOA) aanwezig. Aan een gesprek zijn geen kosten verbonden. U hoeft geen lid te zijn van het thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn of van de ouderenbonden om van de inloopochtende gebruik te maken. Mocht u de VOA willen raadplegen buiten de inloop om, of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde servicepunt:

U kunt ook altijd bellen voor een afspraak bij u thuis.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl