Algemeen: 15 januari 2016 De gemeente Texel vraagt om uw oordeel, onderzoek van 18 januari tot en met 5 februari 2016

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het gemeentebestuur van Texel vindt het belangrijk om te weten wat haar inwoners van de gemeente vinden. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw woonomgeving, Wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente. Vindt u dat de gemeente luistert naar de mening van haar burgers. Om het gemeentelijk beleid en onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van inwoners willen we weten wat er leeft. Wat gaat goed, wat kan beter. Net als in 2009 en 2013 doet Texel mee aan het onderzoek 'Waar staat je gemeente' dat uitgevoerd wordt door het Pon, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Het onderzoek loopt van 18 januari tot en met 5 februari 2016.

Eén van de manieren om er achter te komen wat uw oordeel over onze gemeente is, is door het stellen van vragen in een vragenlijst. Binnenkort krijgen 1.800 willekeurig gekozen Texelaars een brief met een vragenlijst over onze gemeente.

Daarnaast kunt u, nadat u een bezoek gebracht hebt aan ons gemeentehuis, een vragenlijst invullen over de dienstverlening aan onze loketten. Wij vragen u even de tijd te nemen om één of beide vragenlijsten in te vullen.

In de vragenlijsten kunt u uw waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente. Als een groot aantal inwoners dit doet, kunnen wij op hoofdlijnen de 'staat' van onze gemeente aangeven: hoe staat onze gemeente er op dit moment volgens u als inwoner voor? Wij hopen dat u een zo eerlijk mogelijk oordeel geeft over de gemeente en over het gemeentebestuur, zodat deze staat van de gemeente ook daadwerkelijk weergeeft wat u als inwoner denkt. De vragenlijsten van Waarstaatjegemeente.nl worden ook in andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat wij onze prestaties als gemeente kunnen vergelijken met deze andere gemeenten.

Mocht u een vragenlijst in de bus hebben gekregen, of mocht u een bezoek brengen aan het gemeentehuis, dan stellen wij het zeer op prijs als u aan ons onderzoek mee wilt werken. Alvast bedankt voor uw moeite. Hiermee helpt u ons het werk voor u als inwoner te verbeteren.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl