Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 20 januari 2016 Hollands Kroon niet in zee met G4S voor zorginkoop

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon verleent de aanbesteding voor de zorginkoop niet aan G4S Zorg en Welzijn. De reden is dat de gemeente en G4S Zorg en Welzijn binnen de gestelde termijn geen overeenstemming met elkaar hebben bereikt.

Aanbesteding zorginkoop

De afgelopen periode hebben we een aanbestedingsprocedure doorlopen voor de zorginkoop van 2016. Daarvoor zijn we op zoek naar één partij die gecontracteerd kan worden voor het gehele zorgveld (jeugd & Wmo). Uit deze aanbestedingsprocedure kwam G4S als beste partij naar voren. Vervolgens is met deze partij een concretiseringsfase doorlopen. Aan het eind van deze fase wordt besloten of er een definitieve gunning wordt verleend. Op basis van het doorlopen proces hebben we besloten om een 'no go' te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat G4S Zorg en Welzijn een geschikte partij is om kwaliteit van zorg te kunnen leveren. Helaas hebben zij niet voldaan aan bepaalde randvoorwaarden zoals gesteld in de aanbestedingsdocumenten.

Wat betekent dit voor continuïteit van zorg?

Cliënten kunnen voorlopig gewoon gebruik blijven maken van hun huidige zorgaanbieders. Huidige indicaties lopen door, tenzij er vanwege de overgang in 2015 nog een herindicatie gepland staat. Er verandert op dit moment dus niets.

Hoe nu verder?

Ondertussen wordt gewerkt aan de afhandeling van de procedure en worden er vervolgstappen genomen. Wij denken nu na hoe het vervolgtraject wordt vormgegeven. Als hier meer over bekend is, wordt hierover gecommuniceerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl