Algemeen: 27 januari 2016 Gast van de gemeenteraad Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De Schagense gemeenteraad nodigt belangstellenden van harte uit om binnenkort het speciale programma 'Gast van de Raad' bij te wonen. De gemeenteraad bepaalt de koers in de stad en de dorpen van Schagen. De leden van de gemeenteraad vinden het daarom belangrijk contact te hebben met inwoners.

Zij willen meer inwoners bij de vergaderingen betrekken en willen hen graag kennis laten maken met het werk van de raad. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar .

Elke geïnteresseerde inwoner van de gemeente Schagen kan het programma Gast van de Raad bijwonen. Tijdens dit programma vertellen twee raadsleden en de burgemeester over het werk van de gemeenteraad en krijg je een korte rondleiding door het gemeentehuis.

Het programma is doorgaans als volgt:

Willekeurig worden inwoners voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Geen uitnodiging gehad, maar wil je er ook eens bij zijn? Meld je dan aan via

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl