Algemeen: 15 februari 2016 Aanmelden voor Waaks-bijeenkomst Nieuw Den Helder niet meer mogelijk

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De Waaks-bijeenkomsten zijn een groot succes! Ruim tweehonderd bewoners bezochten de bijeenkomst in Julianadorp op 28 januari 2016 en voor de bijeenkomst aanstaande woensdag 10 februari 2016 hebben zich bijna driehonderd mensen aangemeld.

In verband met de brandveiligheid mogen echter maximaal 200 belangstellenden toegelaten worden in de Plaza van het stadhuis. Een groot aantal mensen hebben we daarom moeten teleurstellen. De gemeente vraagt, indien men zich niet heeft aangemeld, niet naar de Waaks-bijeenkomst te komen.

Herkansing Waaks-bijeenkomst

Vanwege de grote belangstelling is besloten om voor de zomer nog een Waaks-bijeenkomst te houden. Zo worden bewoners van Nieuw Den Helder, die een afbericht hebben gehad, alsnog in de gelegenheid gesteld om informatie en tips te krijgen over verdachte situaties. Tevens zijn ook belangstellenden uit andere wijken van Den Helder van harte welkom. Datum en locatie worden nog bekend gemaakt.

Wat is Waaks?

Waaks heeft als doel om bewoners bewuster te maken van de dingen die in uw omgeving gebeuren in het belang van het doen van meldingen bij de politie/gemeente. Door oplettend te zijn bij verdachte situaties en contact op te nemen met de politie , kan de politie sneller handelen. Dit vergroot de pakkans, waardoor erger voorkomen kan worden.

Aanmelden

Wilt u de extra Waaks-bijeenkomst die voor de zomer gehouden wordt bijwonen? Aanmelden kan bij mevrouw Rose Rijnsburger, via het e-mailadres of via telefoonnummer 14 0223.

Bewoners die zich eerder hebben aangemeld en een afbericht kregen in verband met het maximaal aantal toegestane bezoekers, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl