Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 15 februari 2016 Dorpenronde gemeente Texel op 16 februari 2016 in De Cocksdorp

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Dinsdag 16 februari 2016 bezoeken burgemeester en wethouders De Cocksdorp. Hetcollege en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen.

Jaarlijks bezoekt het college alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen.

Burgemeester Michiel Uitdehaag zal zich voorstellen aan bewoners zodat zij kennis met hem kunnen maken. Onderwerpen die verder op de agenda staan zijn o.a.

het verslag van vorig jaar en actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie. De dorpscommissie van Eierland vraagt specifiek aandacht voor : uitvoering van het verlichtingsplan, invulling van het mobiliteitsplan, afvalinzameling, aanpak vervallen gebouwen en de telefonische bereikbaarheid.

De bijeenkomst is dinsdag 16 februari 2016 in het Eierlandse Huis en begint om 20.00 uur.

Data overige vergaderingen van college en dorpscommissies:

15 maart 2016 DeKoog
30 maart 2016 DenBurg
4 april 2016 Den Hoorn
11 april 2016 DeWaal

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl