Algemeen: 19 februari 2016 De nieuwe website van de gemeente Den Helder is online

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De nieuwe website van de gemeente Den Helder is online. Naast een nieuwe vormgeving ligt de nadruk op gemeentelijke producten die voor u het meest belangrijk zijn. We monitoren voortdurend voor welke taken bezoekers naar de website komen en geven die dan de meeste aandacht.

De nieuwe website is een eerste, belangrijke stap op weg naar een betere digitale dienstverlening voor inwoners, organisaties en bedrijven.

Gemak voor de gebruiker

Burgemeester Schuiling: "Met de nieuwe website heeft de gemeente een goed fundament om de digitale dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers verder uit te bouwen. Onderwerpen waar bezoekers veel op zoeken, zijn bovenaan de homepage te vinden. Het uitgangspunt van de nieuwe website is gemak voor de gebruiker."

Direct digitaal regelen

Het is nu al mogelijk om zaken als het aanvragen van een vergunning of uittreksel, het doorgeven van een verhuizing of het doen van een melding openbare ruimte via de website te regelen. Ook kunnen bezoekers online een afspraak plannen, waarbij ze zelf de dag en het tijdstip kunnen bepalen. Verder kunnen bezoekers goed beveiligd inloggen op hun persoonlijke pagina, waar ze zaken kunnen regelen en volgen. Het aanbod om zaken direct digitaal met de gemeente af te handelen, zal steeds worden uitgebreid.

Vragen?

De gemeente Den Helder streeft naar een klant- en gebruikersvriendelijke dienstverlening. Daarbij past een website waar u makkelijk en snel uw weg kan vinden. Toch kunnen we ons voorstellen dat het veranderde uiterlijk even wennen is. Om u wat op weg te helpen hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje gezet. Ook kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente via telefoon 14 0223 of .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl