Algemeen: 29 februari 2016 UWV vertrekt uit Hoorn en Den Helder

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Bron: UWV - UWV vertrekt op vrijdag 4 maart 2016 uit Den Helder en Hoorn. De UWV-medewerkers die nu op deze vestigingen werkzaam zijn, gaan over naar een nieuwe UWV-locatie in Alkmaar: het Stadskantoor Alkmaar aan het Mallegatsplein 10. Ook UWV WERKbedrijf Alkmaar, nu gevestigd op Achter de Vest 1, verhuist mee.

Reden voor deze ontwikkeling is dat werkzoekenden en werkgevers bij UWV veel zaken online kunnen regelen via uwv.nl en werk.nl. Het gaat om zaken als het aanvragen van een uitkering en het vinden van vacatures of juist kandidaten.

Voor persoonlijke afspraken kunnen klanten vanaf maandag 7 maart 2016 terecht op de nieuwe regiovestiging in Alkmaar.

Regiovestigingen

Het UWV WERKbedrijf in Alkmaar is één van de 35 regiovestigingen in Nederland.

Hier biedt UWV persoonlijke dienstverlening aan werkzoekenden. Te denken valt aan netwerkbijeenkomsten, workshops en speeddates. Klanten die behoefte hebben aan extra uitleg over de digitale dienstverlening via werk.nl en uwv.nl zijn zonder afspraak welkom op de inloopmiddagen op regiovestigingen, elke dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur.

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord verhuist mee. In een WerkgeversServicepunt trekt UWV op met gemeenten en andere organisaties. Samen spelen zij in op de personeelsbehoeften van werkgevers. Werkgevers die invulling willen geven aan sociaal ondernemen of aan de banenafspraak, in het kader van de Participatiewet, kunnen terecht bij het WerkgeversServicepunt. Adviseurs van het WerkgeversServicepunt adviseren werkgevers over financiële voordelen en kunnen op basis van hun vraag passende kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aanbieden. Deze dienstverlening is kosteloos.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl