Algemeen: 04 maart 2016 Hollands Kroon: Cliënten en medewerkers thuiszorg over van TSN naar Buurtzorg

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college heeft besloten in te gaan op het aanbod van Buurtzorg voor de hulp bij het huishouden 2 (HH2). Hiermee gaan circa 150 cliënten en 40 medewerker over naar deze zorgaanbieder.

Dat is nodig omdat de huidige aanbieder, TSN thuiszorg, failliet is. Wethouder Mary van Gent zegt hierover: "Wij gaan in zee met Buurtzorg omdat dit de continuïteit van zorg verzekert. Ik hecht er veel waarde aan dat onze cliënten hun vertrouwde hulp behouden. Daarbij behouden de medewerkers die HH2 zorg verlenen hun baan."

Hulp bij het huishouden 1 en 2

De gemeenteraad is op 26 maart 2015 gegaan met de nieuwe uitgangspunten voor de Hulp bij het huishouden. Hierin staat dat de hulp bij het huishouden 1 (HH1) stopt vanaf 1 mei 2016. HH1 is hulp bij huishoudelijke werkzaamheden. Hulp bij het huishouden 2 (HH2) blijft wel bestaan. Dit is de uitgebreidere huishoudelijke hulp voor mensen die moeite hebben om het huishouden te organiseren.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl