Algemeen: 04 maart 2016 Gemeente Texel druk met oplossing huishoudelijke hulp

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Als gevolg van het faillissement van TSN heeft het college van B&W besloten om de huishoudelijke hulp van TSN-cliënten op Texel door al gecontracteerde aanbieders te laten uitvoeren. Cliënten kunnen zelf aangeven naar welke aanbieder zij het liefst overstappen. Voor zover mogelijk wordt rekening gehouden met de aangegeven voorkeur. Alle Texelse cliënten van TSN Thuiszorg zijn hierover per brief geïnformeerd.

TSN Thuiszorg is verreweg de grootste leverancier van huishoudelijke hulp op het eiland. Op Texel ontvangen ongeveer 240 mensen huishoudelijke hulp van deze organisatie. Het streven is de ongeveer 60 medewerkers van TSN te laten overstappen met een nieuw contract bij een andere organisatie voor huishoudelijke hulp op Texel. Wethouder Huisman: "Wij zijn druk bezig iedere cliënt onder te brengen bij een andere aanbieder. We hopen dat mensen zoveel mogelijk hun eigen hulp kunnen behouden."

TSN blijft de huishoudelijke hulp voor de bestaande cliënten de komende periode nog uitvoeren. Uiterlijk 25 april 2016 zullen alle cliënten die nu nog huishoudelijke hulp van TSN krijgen, overgenomen zijn door andere aanbieders. De komende dagen wordt duidelijk welke van de (18) andere contractpartners cliënten kunnen overnemen. Zodra de lijst van aanbieders bekend is wordt deze gepubliceerd op de website van de gemeente.

Op de website van de gemeente Texel staan onder 'Huishoudelijke hulp' vragen en antwoorden met meer gedetailleerde informatie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl