Algemeen: 04 maart 2016 Grote deelname onderzoek gemeentelijke dienstverlening Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Veel inwoners hebben deelgenomen aan het onderzoek 'Waar staat je gemeente' naar de gemeentelijke dienstverlening. Van de 1800 verzonden vragenlijsten werden in totaal 607 exemplaren terug ontvangen. Door bezoekers van de Publieksbalie werden in totaal 148 vragenlijsten ingevuld. De gemeente is positief verrast door het grote aantal reacties en bedankt deelnemers voor de genomen moeite.

Het onderzoek 'Waar staat je gemeente' bestond uit een uitgebreide vragenlijst die naar 1800 inwoners werd verstuurd. Ook konden mensen die een bezoek brachten aan de Publieksbalie een vragenlijst invullen over de dienstverlening aan de loketten. Het resultaat van de respons is goed te noemen.

In de komende maanden worden de resultaten verwerkt door het externe onderzoeksbureau. In mei 2016 worden de resultaten openbaar gemaakt. De onderzoeksresultaten worden door de gemeente benut om de gemeentelijke dienstverlening aan haar inwoners te verbeteren.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl