Algemeen: 04 maart 2016 Grote deelname onderzoek gemeentelijke dienstverlening Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Veel inwoners hebben deelgenomen aan het onderzoek 'Waar staat je gemeente' naar de gemeentelijke dienstverlening. Van de 1800 verzonden vragenlijsten werden in totaal 607 exemplaren terug ontvangen. Door bezoekers van de Publieksbalie werden in totaal 148 vragenlijsten ingevuld. De gemeente is positief verrast door het grote aantal reacties en bedankt deelnemers voor de genomen moeite.

Het onderzoek 'Waar staat je gemeente' bestond uit een uitgebreide vragenlijst die naar 1800 inwoners werd verstuurd. Ook konden mensen die een bezoek brachten aan de Publieksbalie een vragenlijst invullen over de dienstverlening aan de loketten. Het resultaat van de respons is goed te noemen.

In de komende maanden worden de resultaten verwerkt door het externe onderzoeksbureau. In mei 2016 worden de resultaten openbaar gemaakt. De onderzoeksresultaten worden door de gemeente benut om de gemeentelijke dienstverlening aan haar inwoners te verbeteren.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl