Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 15 maart 2016 Den Helder: Open dag gemeentewerf Ambachtsweg op 2 april 2016

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op zaterdag 2 april 2016 bent u van harte welkom op de open dag van de gemeentewerf aan de Ambachtsweg 25. Afgelopen jaar is het terrein van de gemeentewerf grondig heringericht. Ook is er een nieuwe garage geplaatst waarin de wagens worden gestald. Zo is de Gemeentewerf weer klaar voor de toekomst. Een moment om even bij stil te staan en daarom nodigen wij u uit om de gemeentewerf te komen bekijken en uw vragen te stellen.

Het team Stadsbeheer organiseert een middag voor jong en oud. Voor iedereen is er wel iets te doen. Zo kan er gratis compost worden geschept, zijn er rondleidingen, kunt u in gesprek met medewerkers over het beheer van de openbare ruimte, geven we informatie over het terrein, is er informatie over bewonersbeheer en optuindagen, openbare verlichting en beeldgericht werken.

Verder zijn er demonstraties over boomklimmen en geven we uitleg over werken in het riool en over de begraafplaats. Ook zijn er spelletjes en een springkussen voor de kleintjes.

U bent op zaterdag 2 april 2016 vanaf 12.30 uur van harte welkom op de Ambachtsweg 25. Wethouder Jacqueline van Dongen verricht om 13.00 uur de officiële opening. Daarna starten de activiteiten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl