Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 16 maart 2016 Anja Grootoonk nieuwe voorzitter Horizon College

AnjaGrootoonk.JPG Regio Noord-Holland Noord/Zaanstreek-Waterland - Anja Grootoonk wordt de nieuwe voorzitter van het ROC Horizon College. Zij krijgt als voorzitter College van Bestuur de dagelijkse leiding over de mbo-school, met circa 11.000 leerlingen en vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Ze begon haar loopbaan in het onderwijs en vervulde vervolgens diverse bestuurs- en directiefuncties. Momenteel is Grootoonk werkzaam als gemeentesecretaris van de gemeente Almere. De regio heeft ze goed leren kennen toen ze korpschef was van de politie Noord-Holland Noord.

Verbinden in brede zin

Dit voorjaar start Anja Grootoonk bij het Horizon College. Zij kijkt uit naar haar nieuwe functie.

'Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen als voorzitter bij deze mooie organisatie. De samenhang tussen werken en leren, tussen arbeidsmarkt en onderwijs vind ik erg boeiend. In Almere heb ik bijna acht jaar als gemeentesecretaris met hart en ziel gewerkt aan het verbinden van de organisatie en de stad.

Verbinden in brede zin, en het beste in mensen naar voren halen, is wat mij drijft. Ik wil mij ook op deze manier inzetten voor het Horizon College. Ik wil samen met anderen gaan voortbouwen op wat er is, met het vizier op de toekomst. Ik ga vol energie deze nieuwe uitdaging aan.'

Anja Grootoonk volgt John van de Langenberg op, hij ging in januari 2016 met pensioen. Grootoonk is woonachtig in Haringhuizen.

Foto Anja Grootoonk: Monavid Fotografie

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl