Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 23 maart 2016 Tweede termijn voor commissaris van de Koning Remkes

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Bij Koninklijk Besluit van 16 maart 2016 is de heer J.W. (Johan) Remkes herbenoemd als commissaris van de Koning in Noord-Holland. De tweede termijn van Johan Remkes start op 1 juli 2016.

Johan Remkes is sinds 1 juli 2016 2010 commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland. Zijn termijn loopt dus in juli 2016 af. De heer Remkes heeft in oktober 2015 te kennen gegeven dat hij zich graag beschikbaar stelt voor een tweede ambtstermijn. Provinciale Staten hebben op maandag 7 maart 2016 positief geadviseerd over de herbenoeming.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl