Algemeen: 30 maart 2016 Arthur Cremers nieuwe gemeentesecretaris Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Per 1 mei 2016 is Arthur Cremers de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van Hollands Kroon. Hij volgt Wim van Twuijver op die gemeentesecretaris van Alkmaar wordt. Arthur Cremers is vanaf de start van de gemeente Hollands Kroon in 2012 werkzaam als directeur ontwikkeling, strategie en projecten.

Samen met Wim van Twuijver en Anja van der Horst, directeur bedrijfsvoering, heeft Cremers in de afgelopen jaren een vernieuwende organisatie neergezet.

Arthur Cremers: "Ik ben opgegroeid op het Noord-Hollandse platteland en ben vanaf de eerste dag bij Hollands Kroon gegrepen door deze prachtige gemeente. De inwoners, bedrijven en instellingen in deze gemeente zijn echte aanpakkers en ondernemers, dat merk je aan alles wat er binnen de gemeente gebeurt. Ik vind het een eer dat ik nu vanuit de rol van gemeentesecretaris mag bijdragen om Hollands Kroon tot de meest ondernemende en slimste gemeente van Nederland te maken."

Burgemeester Jaap Nawijn is blij met Arthur Cremers als nieuwe gemeentesecretaris-directeur van de gemeente Hollands Kroon. "Met zijn aanstelling is gekozen voor de juiste mens op de juiste plaats. Hij is bekend met de organisatie, de werkwijze en de koers die door de gemeente is ingezet. Arthur zet deze koers met zijn kennis en bevlogenheid voort."

Loopbaan

Na zijn studie bestuurskunde begon Arthur Cremers zijn carrière als bestuursadviseur in de gemeente Amsterdam. Vervolgens was hij leidinggevende bij de Provincie Noord-Holland en de gemeente Wassenaar, voordat hij overstapte naar de fusiegemeente Hollands Kroon.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl