Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 30 maart 2016 Dorpenronde op 30 maart 2016 in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Woensdag 30 maart 2016 bezoeken burgemeester en wethouders Den Burg. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen. Jaarlijks bezoekt het college alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen.

Dit jaar is de dorpenronde iets later in het seizoen gestart zodat onze nieuwe burgemeester Michiel Uitdehaag zich in alle kernen kan voorstellen en bewoners met hem kennis kunnen maken.

Onderwerpen die verder op de agenda staan zijn o.a. het verslag van vorig jaar en actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie. De dorpscommissie van Den Burg vraagt deze keer specifieke aandacht voor de voortgang van de plannen voor de Groeneplaats en het centrum, het ontwerp en de plaatsing van het kunstwerk. Jan van Andel, directeur Woontij, geeft uitleg over de plannen voor de bouw van 100 woningen in Den Burg.

De bijeenkomst is woensdag 30 maart 2016 in de Buureton en begint om 19.30 uur.

Andere dorpen waarvan de data bekend zijn:
4 april 2016 Den Hoorn
11 april 2016 DeWaal

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl