Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 25 mei 2016 Concept omgevingsvisie Holland Kroon gereed - reageren kan tot 20 juni 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het concept omgevingsvisie is klaar en ligt ter inzage. Inwoners, ondernemers, instellingen en regiogemeenten kunnen het product inzien en reageren tot 20 juni 2016.

Halverwege 2014 kwam vanuit de gemeenteraad het verzoek een omgevingsvisie op te stellen samen met inwoners, instellen en bedrijven. De stuurgroep, bestaande uit een aantal gemeenteraadsleden heeft sturing gegeven aan de totstandkoming van de visie. De omgevingsvisie is in te zien via: omgevingsvisie.hollandskroon.nl.

Reageren op de omgevingsvisie

Uw reactie kunt u sturen naar of schriftelijk naar de gemeente Hollands Kroon, postbus 8, 1760 AA in Anna Paulowna t.a.v. de gemeenteraad Hollands Kroon. Graag onder vermelding van het onderwerp 'Omgevingsvisie'. Als u hulp nodig heeft bij het maken van een inspraakreactie kunt u via een afspraak maken.

Wat is een omgevingsvisie?

De omgevingsvisie is een integrale visie en een helder fundament voor het beleid van Hollands Kroon en de uitvoering ervan voor de periode tot 2030. Het betreft naast ruimtelijke ordening ook onderwerpen als veiligheid, economische en technologische ontwikkelingen, natuur, milieu en bereikbaarheid. Dit moet meer samenhang brengen in het beleid voor de fysieke omgeving om flexibeler in te kunnen spelen op de veranderingen in de maatschappij. Vooral op strategisch niveau is deze samenhang van belang. Daarom worden in deze omgevingsvisie zoveel mogelijk onderwerpen binnen verschillende thema's zoals Algemeen, Leven, Ondernemen, Groen, Toerisme & Recreatie en Water inhoudelijk met elkaar verbonden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl