Algemeen: 01 juni 2016 Tijdelijke locaties voor college en raad Hollands Kroon door verbouwing De Ontmoeting

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanaf 1 juli 2016 wordt het huidige gemeentehuis in Anna Paulowna verbouwd. Dit betekent dat deze plek tijdelijk niet meer kan worden gebruikt voor (kosteloze) huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties.

Ook het college en de gemeenteraad kunnen tijdelijk geen gebruik maken van dit gebouw. Hiervoor zijn de volgende tijdelijke oplossingen bedacht.

Tijdelijke huisvesting college

Het college werkt vanaf maandag 4 juli 2016 in Wieringerwerf in de locatie aan de Brinkweg 17. Dit is het voormalige kantoor van de Rabobank. Vanaf augustus kunnen ook de medewerkers van Hollands Kroon gebruik maken van deze locatie.

Verwacht wordt dat het nieuwe bestuurscentrum in De Ontmoeting in Anna Paulowna in februari 2016 2017 gereed is. Dan verhuist het college terug naar dit gebouw.

Tijdelijke vergaderlocatie gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert vanaf september 2016 in de raadzaal van de gemeente Medemblik (Dick Ketlaan 21 in Wognum). Alle voorzieningen die nodig zijn voor de vergaderingen zijn hier aanwezig. Om die reden is dit de meest geschikte en voordelige oplossing om hier tijdelijk gebruik van te maken. Omdat de gemeenteraad van Medemblik op donderdag vergadert, verschuiven de vergaderingen van Hollands Kroon naar de dinsdagen. In onze vergaderkalender www.hollandskroon.nl/bestuur-organisatie/vergaderkalender-raad-en-bw_3333/ kunt u de data en stukken vinden.

Tijdelijke locatie huwelijksvoltrekkingen/partnerschapsregistraties

De alternatieve locatie voor kosteloze voltrekkingen/registraties is vanaf maandag 4 juli 2016 eveneens aan de Brinkweg 17 te Wieringerwerf. Als officiële trouwlocatie is tijdelijk de Nederlands Hervormde kerk aan Molenvaart 21 in Anna Paulowna beschikbaar.

Verhuizing publieksbalie

Vanaf 15 juni 2016 verhuist onze publieksbalie voor onbepaalde tijd naar de Molenvaart 67 in Anna Paulowna (voormalige Rabobank naast de Hema). Meer informatie leest u in een eerder verschenen nieuwsbericht.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl