Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 16 juni 2016 Graag gedaan Oud Zijpe in oprichting

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Naar het concept van Graag Gedaan Schagen(stad) heeft een werkgroep in Callantsoog het initiatief genomen om ook voor de inwoners van Oud Zijpe (Petten, Sint Maartenszee, Sint Maartensvlotbrug, Callantsoog, Groote Keeten, 't Zand, Schagerbrug, Oudesluis, Burgerbrug en Burgervlotbrug) Graag Gedaan Oud Zijpe op te richten.

"Graag Gedaan Oud Zijpe" is een schakel tussen inwoners van de dorpen in Oud Zijpe, die vervoer nodig hebben en vrijwilligers die bereid zijn hun dorpsgenoten met de auto(tegen geringe vergoeding) naar hun bestemming te brengen en eventueel te begeleiden.

Bijvoorbeeld: vervoer naar ziekenhuis, polikliniek, fysiotherapeut, huisarts, tandarts etc. Maar ook naar de kapper, de pedicure, de schoonheidsspecialiste behoort tot de mogelijkheden.

Ook is "Graag gedaan oud Zijpe" opzoek naar vrijwilligers die telefoondienst willen draaien (maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur) De telefoondienst wordt verzorgd vanuit Huys ten Oghe, te Callantsoog.

De werkgroep stelt zich ten doel om op 1 september 2016 van start te gaan.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend te reageren.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Aafke Vink (coördinator) bij voorkeur via e-mail of telefoon 06 57 15 01 10.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl